Berekeningen laten maken voor uw project

Expert in berekeningen voor licht en ventilatie. Wij creëren gezonde, duurzame ruimtes.

berekeningen

Voor Mimarchi staat daglichtberekening centraal in het ontwerpproces. Wij begrijpen dat natuurlijk licht niet alleen een esthetische waarde heeft, maar ook essentieel is voor het creëren van gezonde en comfortabele leefruimtes. Onze experts maken gebruik van geavanceerde tools en technieken om daglichtniveaus nauwkeurig te berekenen, rekening houdend met de oriëntatie van het gebouw, de positie van ramen en andere ontwerpelementen. Door deze benadering streven wij ernaar om niet alleen architectonisch aantrekkelijke, maar ook functionele en duurzame ruimtes te realiseren die voldoen aan de behoeften en welzijn van de bewoners.

Ventilatieberekening

Ventilatieberekening

Ontdek Mimarchi’s geavanceerde aanpak in ventilatieberekening voor optimale luchtkwaliteit en energie-efficiëntie, voldoend aan strikte normen voor comfort en duurzaamheid.

Daglichtberekening

Daglichtberekening

Ontdek bij Mimarchi hoe daglichtberekening bijdraagt aan esthetisch aantrekkelijke, gezonde en energie-efficiënte leefruimtes, met een focus op natuurlijk licht en duurzaamheid.

Wij hebben er zin in

Daagt u ons uit voor een volgend project?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende project? Bij ons vindt u de expertise en toewijding om uw uitdagingen aan te gaan.