Ontdek de Expertise van Mimarchi

Een woning bouwen met Mimarchi: Wij zetten uw visie om in realiteit, van ontwerp tot vergunningen.

Ontdek Onze Diensten en Hoe Wij U Kunnen Ondersteunen

Bij Mimarchi brengen we uw architecturale visie tot leven. Ons toegewijde team specialiseert zich in het creëren van gedetailleerde bouwtekeningen, die uw ideeën zorgvuldig omzetten in concrete plannen die zowel esthetisch als regelgevend aan de normen voldoen. Als experts in het navigeren door de complexiteit van bouwvergunningen, zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de vereiste bouwvoorschriften. Onze diensten omvatten het ontwerpen van dakkapellen en dakopbouwen, met een focus op naadloze integratie met uw woning. Daarnaast bieden we innovatieve oplossingen voor interieurontwerp, waarbij functionaliteit en stijl samenkomen. Kies voor Mimarchi als uw betrouwbare en deskundige partner in uw bouw- en ontwerpprojecten.

Woningsplitsing

bouwtekeningen

Mimarchi vertaalt uw bouwvisie in gedetailleerde tekeningen, van ontwerp tot uitvoering, waarbij we voldoen aan regelgeving en esthetische integratie garanderen.

Regels Aanbouw

Berekeningen

Mimarchi excelleert in daglicht- en ventilatieberekeningen, waarbij natuurlijk licht en efficiëntie samenkomen voor gezonde, comfortabele, en esthetisch verrijkte leefruimtes.

Regels Dakkapelen

Bouwvergunning

Mimarchi leidt je door omgevingsvergunningen, garandeert naleving van bouwregels, en zorgt voor esthetische integratie in jouw bouw- of renovatieprojecten.

Tekening Dakopbouw

Interieurontwerp 

Ontdek bij Mimarchi hoe we deskundig dakopbouwprojecten begeleiden, voldoen aan regelgeving, en zorgen voor naadloze integratie met jouw woning.

Wij hebben er zin in

Daagt u ons uit voor een volgend project?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende project? Bij ons vindt u de expertise en toewijding om uw uitdagingen aan te gaan.